23 Temmuz 2015 Perşembe

Bir Dünya Bir TÜRKİYE-2

O Deliler ki 40 Kişilik Dev Bir Orduyla Neler Yapmışlardır Bir Okusanız...
O Deliler ki Bir Yer Bir Gök Bir de TÜRK Vardır Onlar İçin...
Bizim Bu Ruhumuz Zedelendi İşte, Yaralandı Belkide Ölümcül Derecede...
Önde Olana Sayğısı Olmayan, Önderini Saymayan Milletini de Saymaz, Sayğı Göstermez, Onda Milletten Önce Diyebileceği Bir çok Öncelik Peyda Olur.
Bakıyorsun 1071 de Kapılarını Kırıp Açtığımız ANADOLUM Nice Devirler Geçirmiş, Nice İsyanlar Görmüş Ama Bu Denli Geniş Çaplı Bir Oyun Var Mıdır ?
İşte Burası Tam Bir Muallakta!
Yeni Dönem Tarihimize Baktığımızda Etnik Çeşitliliğimizi Bir Şekilde Kullandırtmış ve Kendimize Karşı Suni Bir Düşman Oluşturulmasına Müsade Etmişizdir.
Elbet Bunda Tarihsel Süreçte Ülkemde Devşirilen HAYİN'lerin Payı Büyüktür.
41 Yılı bulmuşyur Bu Oluşumun Ömrü ve Yaklaşık 30 Yıllık Süreçte Pasifizim Üzerine Kurulu Karşılık Verme Politikasıyla Yürütülen Yanlış Politikas Eseri Sonuç Vermemiştir.
Devletimin Emanetçileri Şu Anki Hükümet de Silahlı Mücadeleden Siyasi Mücadeleye Geçmeleri İçin Gerekli Adımları Atmış ve Hatta ki Bu Hususda Bir Çok Verilmemesi Gereken İmtiyazlar ve Müsamaha Vererek Devletimin Elini  Zayıflatmış ve Otorite Boşluğu Oluşturmuştur. Tabi Bu Söylemlerim Tamamen Köşe Yazıları, Medya Görselleri ve Videolarına Dayanılarak Söylenen Sözlerdir.
Ama Görüyorum ki Ülkemde Daha Koyunların Rengi Bile Belli Değilmiş.
Biz TÜRK'üz Arkadaş TÜRK! Bizde GRİ Olmaz, Ya Siyahtır Ya Beyaz...
Bu Hem Vatansever Olup Hem Hayin Davrananlar Kimlerden!
Herkesin Ağzındaki Demokrasi Tabiri Varya. Koca Bir Yalandan İbaret Tıpkı Yalancı Gebelik Gibi.
Bütün Yazılı Tarihimize Göz Attığımızda Kutsal Meclisimiz Her Daim Olmuş ve Gerek Legal Gerekse İllegal Kararlar İle Devletin Bekası ve Halkın Selahiyeti İçin Kararlar Almışlardır.
Kararlar Karşılıklı Olarak Münazara Ortamında Adil Bir Paylaşımla Gerçekleşirken Halkın Görüşleri Sadece Temsilcileri Vasıtasıyla Olurmuş. Biz Demokratik Değil Adil Bir Milletiz. Adaletiniz Var İse Demokrasiniz Kendiliğinden Gelir Zaten.
Unutmayın Eşitlik Adalet Değildir!
1980'li Yıllardan Önce ve 80'lerden Sonra TÜRK Tarihsel Kahramanlarını Bir Kenara Bırakıp Emperyal Güçlerin Elinde Bir Piyon Misali Kapitalizmle Birlikte Kapitalizme Karşı Devrim Gerçekleştiren Küçük Unsurları Ülkem Gençlerinin Zihinlerine Atıp Ellerine Bıraktılar.
Daha Acısı Bunu Tuttuk. Daha Altını Desteklemeden Üstüne Çıktık Bağıra Bağıra Devrim Devrim Demek İçin...
Ülkem Gençlerini de Alet Ederek TÜRK'lük İle TÜRK'ler İle Gerek Ülkem İçi Gerek Ülkem Dışı Bir Çok Unsurlar Dalğa Geçmiştir. Devrim Diyerek.
Bu Öyle Bir Unsur Ki Peygamberin Devrim Anlayışından Sıyrılıp Kendilerince Hayinliğe Giden Bir Devrim Türetmişler...
Devam Edecek...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder